Σχετικά με τη Φραπετζού....Πηγαίνετε στο Σχετικά με το Vouhead Weather )  

Ποιά είναι η Φραπετζού

    Η Φραπετζού είναι ζώο, προϊόν φαντασίας. Είναι μια καμήλα. Μια πολύ πονηρή καμήλα! Το 2010, που είχαμε έναν πολύ ζεστό και ξηρό χειμώνα, αποκαλούσαμε τη Θεσσαλονίκη... Σαχαρονίκη, από την έρημο Σαχάρα. Αυτό για να γελάσουμε, αλλά και να ξεχάσουμε τον πόνο μας, στην λίστα καιρικών μηνυμάτων, την Hellas Weather. Ετσι μια μέρα έγραψα σε ένα μήνυμα ότι κτύπησε το κουδούνι μου και εξεπλάγην όταν είδα στη πόρτα μια καμήλα με ένα μπιτόνι. Κουνούσε πέρα δώθε το μπιτόνι και ήθελε νερό! Επειτα ζήτησε μια σαιζ-λονγκ... κι αυτό ήταν! Εμεινε εδώ και γινόταν μέρα με τη μέρα όλο και πιο πονηρή. Μια μέρα έκανα το λάθος και της έφτιαξα έναν παγωμένο καφέ φραπέ. Μετά από αυτό πίνει μόνο και πάντα παγωμένο καφέ φραπέ. Τον απαιτεί από μένα, δεν τον ζητάει! "Ει καφετζή... φτιάξε φραπέ... και γρήγορα". Επίσης έχει υψηλά ιστάμενους φίλους στο φανταστικό υπουργείο καιρού. Ετσι κάθε φορά που αντιδρώ στα θέλω της με εκφοβίζει ότι αν δεν είμαι... καλό κορίτσι, θα έχω πρόβλημα με τον σταθμό μου, που βέβαια ελέγχεται από το φανταστικό υπουργείο καιρού. Σίγουρα καταλάβατε ήδη από που βγήκε το όνομα της! Μερικές φορές ζητάει το όνομα και τον κωδικό μου στην Hellas Weather, για να γράψει μηνύματα! Ηδη της έχω δώσει ένα λάπτοπ και βέβαια τον καφέ τον αγοράζω πια χονδρική! Μια μέρα άλλαξε το λόγκο του σταθμού και στη θέση του αλόγου έβαλε την αφεντιά της. Το μάτι μου θόλωσε και της μίλησα για τον παστουρμά! Πρώτη φορά που έκανε πίσω και όλη μέρα δεν ήπιε γουλιά φραπέ... η καϋμενούλα! Βρήκα το κουμπί της! Ναι είμαι βαθειά παγιδευμένος μαζί της. Είναι η μασκότ του Vouhead Weather και δε συμπαθεί τα άλογα. Ειδικά τον Βουκεφάλα!


Αυτή είναι η πρώτη φωτό της και την πήρε ο freddy71165 (Κώστας από Κρήτη). Είναι ο πρώτος που κατάφερε να τη φωτογραφίσει!

    Με αυτή τη φωτό έγινε πιο δημοφιλής και γνωστή σε όλους στην Hellas Weather. Δε φοβάται τίποτα, εκτός από κάποιους που την απείλησαν ότι θα την κάνουν παστουρμά! Έχει ταξιδέψει, ως μυστικός πράκτορας για το φανταστικό υπουργείο καιρού, στη Κρήτη και σε άλλα μέρη. Όταν επέστρεψε ανέλαβε ως προστάτης εικόνων του Vouhed Weather αλλά και ως οδηγός. Έτσι αν χαθείτε σε λάθος σελίδα, σας φέρνει στην αρχική σελίδα!


Κρήτη (Βάι-φοινικόδασος)


Κρήτη (κηπάκος Μιχάλη)


Ως προστάτης εικόνων!

    Καθώς η Φραπετζού παρακολουθεί τις εξελίξεις, δεν της ξέφυγε η κίνηση του ΟΤΕ να διαφημίσει δωρεάν τις ελληνικές επιχειρήσεις σε μια γιγαντο-οθόνη, μπροστά από το Τάουερ Μπρίτζ του Λονδίνου. Κίνηση με σκοπό τη προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας κι όχι τα ταξιδάκια της Φραπετζούς! Εκείνη βέβαια, αφού φόρεσε τον χειμερινό εξοπλισμό της, πήρε τον γνωστό σε όλους μας φραπέ, με κοίταξε πονηρά και είπε "Καφετζή... εγώ στο Λονδίνο... και γρήγορα, γιατί η προθεσμία υποβολής τελειώνει". Τι λέει το ζωντανό σκέφτομαι και αφού μπήκε στο κόπο να μου εξηγήσει, της ετοίμασα το ταξίδι της. Βέβαια το ότι θα είχε και τον Βουκεφάλα μαζί της, δεν της άρεσε καθόλου!


Ναι, είμαι στο Λονδίνο! Δεν είμαι?

    Λοιπόν αυτή είναι η μασκότ μας, που ονομάζεται Φραπετζού! Έχει πολλά βίτσια, αλλά το μεγαλύτερο από όλα είναι ο παγωμένος φραπέ! Μπορείτε να την δείτε εδώ πίνοντας το αγαπημένο ποτό της! Πίνει τόνους αυτού του καφέ! Επίσης μπορείτε να δείτε πόσο θολό γίνεται το μυαλό της, όταν τελειώσει ο καφές! Δεν είναι αξιαγάπητη?


Καμμία ερώτηση από που έχει πάρει το όνομα της?

Τι κάνει τώρα η Φραπετζού

    Τώρα είναι τον περισσότερο καιρό εδώ, πίνοντας παγωμένο καφέ φραπέ φυσικά και από τον Ιούνιο του 2011 εκτός από προστάτης εικόνων και οδηγός επισκεπτών, εργάζεται ως παρατηρητής για τους online επισκέπτες! Ο μισθός της... ένας παγωμένος καφές φραπέ ανά 50 επισκέπτες online! Χρειάστηκε να της αγοράσω κάποια αξεσουάρ που ήθελε, έτσι ώστε να ταιριάζει με τις καιρικές συνθήκες σε όλες τις εποχές του χρόνου!


Αυτά είναι τα αξεσουάρ της, από ζέστη προς κρύο για όλες τις εποχές!

spacer
   Μην χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία για αποφάσεις που αφορούν ζωές και πάσης φύσεως ιδιοκτησίες  
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (BOLTEK) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (LR) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης Βίντεο για το Καστελλόριζο(Μεγίστη) από τα αρχεία της ΕΡΤ Ιστοσελίδα Δήμου Μεγίστης Δείτε το μεγαλύτερο