Σχετικά με το Vouhead Weather.... Κατάσταση του Vouhead WeatherΠηγαίνετε στο Σχετικά με τον Βουκεφάλα )  

Γενικές πληροφορίες, η ιστορία και το όνομα

    Το Vouhead Weather είναι ιδιωτικός ερασιτεχνικός μετεωρολογικός σταθμός που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα στη Κεντρική Μακεδονία, στα νοτιοανατολικά προάστεια της Θεσσαλονίκης, σε γεωγραφικό πλάτος 40.566480-Β, μήκος 22.974673-Α και απέχει 1 χλμ από τη θάλλασα του Θερμαϊκού κόλπου, σε υψόμετρο 21 μέτρων.


Αποστάσεις ανάμεσα στο Vouhead Weather, το αεροδρόμιο και το meteothes.gr που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

    Η ιστορία ξεκινάει όπως στους περισσότερους λάτρεις του καιρού, από την παιδική ηλικία. Η αγάπη για τα καιρικά φαινόμενα και ειδικά το χιόνι, σε συνδυασμό με την δημιουργική ανησυχία κατασκευών με οδήγησε στην πρώτη απόπειρα παρακολούθησης του καιρού. Στη δεκατία του 70 και σε ηλικία 13 ετών πήρα το πρώτο μου θερμόμετρο. Το αγόρασα από κατάστημα φωτογραφικών ειδών και η χρήση του κανονικά ήταν για τη σωστή θερμοκρασία των υγρών εμφάνισης και στερέωσης. Μου άρεσε γιατί ήταν σε προστατευτικό περίβλημα από μέταλλο. Επίσης έφτιαξα και έναν ανεμοδείκτη. Ετσι άρχισα να καταγράφω σε έναν φάκελο, τη θερμοκρασία, τη διεύθυνση και την ένταση του ανέμου, όπως και αν έβρεχε ή χιόνιζε. Ολα πολύ απλά αλλά με μεγάλο ζήλο κι ενθουσιασμό! Αυτό γινόταν 3 φορές κάθε μέρα. Στις 08:00, στις 14:30 και στις 22:15. Βέβαια μετά από μερικά χρόνια μειώθηκε η διάθεση και κάπου στο 1978 σταμάτησα οριστικά αυτή τη διαδικασία. Ο ανεμοδείκτης δεν υπάρχει πλέον, αλλά το θερμόμετρο αναπαύεται στο κουτί του και όταν θέλω να πάω πίσω στο χρόνο το παίρνω στο χέρι μου και χαμογελάω καθώς ξυπνούν οι αναμνήσεις μιας άλλης εποχής! Μιας εποχής που οι σημερινές δυνατότητες μετά την ηλεκτρονική επανάσταση θα έμοιαζαν σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ!
    Αργότερα, το 1991 έφτιαξα τον πρώτο μου μετεωρολογικό σταθμό. Ήδη υπήρχαν τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα, βαρόμετρα, υγρόμετρα κλπ και όσο περνούσε ο καιρός, όλα αυτά γινόντουσαν καλύτερα και φτηνότερα. Ο σταθμός αυτός είχε ενδείξεις θερμοκρασίας και υγρασίας με μέγιστη και ελάχιστη, διεύθυνση ανέμου και ταχύτητα ανέμου. Ολα σε μια κονσόλα μέσα στο σπίτι, που συνδεόταν με καλώδιο με την εξωτερική μονάδα. Είχε πολύ επιτυχία, λίγα προβλήματα και δούλεψε ακούραστα για 12 χρόνια ώσπου το καλοκαίρι του 2003 καταστράφηκε από χαλάζι. Το 2004 τον επισκεύασα και τον έδωσα σε φίλο μου. Δουλεύει ακόμα!
    Τον Ιανουάριο του 2004 πήρα τον πρώτο μου ασύρματο μετεωρολογικό σταθμό. Τον WS3000 και τον καταγραφέα δεδομένων PC2500 της ELV, ώστε να βλέπω τα καιρικά στοιχεία στην οθόνη του υπολογιστή. Πολλά νέα και άγνωστα πράγματα για μελέτη! Στην αρχή είχα το απλό πρόγραμμα του σταθμού. Μετά από 6 μήνες πήρα το πολύ καλό πρόγραμμα PCwetterstation. Αν και είχε τη δυνατότητα να ανεβάσει τα στοιχεία στο ίντερνετ δεν είχα ακόμα τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά ούτε και ευρυζωνική σύνδεση για να το κάνω.
    Το επόμενο βήμα το 2006 ήταν το πρόγραμμα Weather Display, που πλέον είναι το βασικό πρόγραμμα και η ευρυζωνική σύνδεση conn-x 768/192 που μέσα στα επόμενα χρόνια γινόταν καλύτερη φτάνοντας στο 2.000/250. Λίγο μετά ήρθε και η εφαρμογή Weather Display LIVE και επιτέλους η πρώτη απεικόνιση των στοιχείων του σταθμού στο ίντερνετ! Επίσης το 2006 πήρα και τον ανιχνευτή ηλεκτρικών LD-250 της Boltek και στη σελίδα του Weather Display LIVE υπήρχαν και τα στοιχεία του ανιχνευτή.
    Μετά από πολύ διάβασμα, ψάξιμο και ξενύχτια, το 2007 έφτιαξα την πρώτη δική μου καιρική ιστοσελίδα σε γλώσσα html. Επίσης πήρα τη κάμερα δικτύου FCS-1060 και τον προστατευτικό θόλο DOH-1000 της LevelOne. Υπήρχε πλέον ζωντανή εικόνα!
    Τελικά το 2008 και έχοντας πλέον τις απαραίτητες γνώσεις, έκανα το μεγάλο βήμα της απόκτησης του ασύρματου μετεωρολογικού σταθμού Davis Vantage Pro 2 με 24ωρο FARS όπως και πρόσθετους αισθητήρες για περισσότερες μετρήσεις. Ταυτόχρονα έφτιαξα και την ιστοσελίδα που υπάρχει τώρα σε γλώσσα php και πήρα και το προγνωστικό πρόγραμμα WxSim και WxSimate. Επίσης πήρα έναν Pentium 4, που είναι από τότε το αποκλειστικά καιρικό-PC και ένα UPS με 1500VA, έτσι ώστε όλα τα εξαρτήματα του Vouhead Weather να συνεχίσουν να λειτουργούν για μια ώρα, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
    Το 2009 πήρα τον αισθητήρα JW24F8-QCK της Code Mercenaries για να συμμετάσχω στο σχέδιο καταγραφής σεισμών του QCN.
    Το 2010 επέλεξα την ευρυζωνική σύνδεση της Hol 24.000/1.000, πάντα θεωρητικά βέβαια! Ο παλιός ELV δουλεύει ακόμα και δίνει εκτός από καιρικά στοιχεία, μετρήσεις για χρήση στο σπίτι (ηλιακός συλλέκτης, μπόιλερ, συνθήκες δωματίων κλπ) σε συνεργασία με το παλιό πρόγραμμα PCwetterstation. Επίσης τον Αύγουστο, αναβάθμισα το UPS με μπαταρίες (100 Ah), έτσι ώστε η μία ώρα να είναι τώρα περισσότερες από δέκα.
    Ακόμα μαθαίνω και προσπαθώ να κάνω το Vouhead Weather ενδιαφέρον, καλύτερο και φυσικά χρήσιμο!
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


Θερμόμετρο και διεύθυνση/ένταση ανέμου (1977)


Παλιός μετεωρολογικός σταθμός (1995)


Παλιός μετεωρολογικός σταθμός στη νέα σκεπή (2001)


Ο ELV WS3000 αντικαθιστά τον παλιό μετεωρολογικό σταθμό (2004)


Davis Vantage Pro 2 με 24ωρο FARS, κάμερα δικτύου LevelOne FCS-1060
στον θόλο DOH-1000 και η κεραία του Boltek LD-250 (2008)


Ο δεύτερος σταθμός Davis με ημερίσιο FARS, δροσιά φύλλων
και θερμοκρασία/ύγρανση εδάφους (2008)


Μαζί Davis and ELV σε μια φωτό με γενική θέα (2009)

    Το όνομα Vouhead είναι ο συνδυασμός δύο λέξεων. Vou και head. Στα ελληνικά Βου και κεφάλι. Από το Βους και κεφάλας. Αλλιώς Βουκεφάλας. Το όνομα που ανήκει σε ένα πολύ διάσημο ιστορικά αλόγο. Το άλογο που συντρόφευε για 20 περίπου χρόνια τον Αλέξανδρο Γ', γιό του βασιλέα Φίλιππου Β' της Μακεδονίας. Πιο γνωστός ως Μέγας Αλέξανδρος. Η ιδέα είναι να δοθεί στον Βουκεφάλα η ευκαιρία να ταξιδέψει τον τώρα γνωστό κόσμο με έναν ειρηνικό τρόπο. Ετσι αφιέρωσα τον μετεωρολογικό σταθμό σε αυτό το άλογο, αλλά και σε όλους όσους είναι άγνωστοι και έβαλαν τον λίθο τους ώστε εκείνα τα 10 χρόνια, πίσω στο 330 πχ, να είναι ενδιαφέροντα και να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.

Περισσότερα

Ο Μέγας Αλέξανδρος, εκπαιδεύει τον Βουκεφάλα. Ανεγέρθει το (1883) από τον Σερ Τζών Στήλ (1804-91).
Σίτυ Τσέιμπερς στον δρόμο Ρόγιαλ Μάιλ, Εδιμβούργο. Φωτογραφημένο το 2007 από τον Τζώρζ Π. Λάντοου


Βουκεφάλας, από το (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Το Παραμύθι της Ανατολής, Το Όνειρο της Δύσης) του Σταμάτη Σπανουδάκη 1994

Εξοπλισμός & Λογισμικό

Το Vouhead Weather έχει τον εξής εξοπλισμό:
  1. Davis Vantage Pro2 Plus με 24ωρο FARS (σταθμός1 ISS 10μ)
  2. Davis Θερμοκρασία/Υγρασία με ημερίσιο FARS (σταθμός2 1,5μ)
  3. Davis Δροσιά Φύλλων (σταθμός3 1,5μ)
  4. Davis Δροσιά Φύλλων (σταθμός3 0,5μ)
  5. Davis Θερμοκρασία/Υγρανση (σταθμός3 -10εκ)
  6. Davis Θερμοκρασία/Υγρανση (σταθμός3 -50εκ)
  7. Davis Vantage Pro2 (κονσόλα)
  8. Davis Weatherlink-6510SER (καταγραφέας δεδομένων)
  9. Boltek LD-250 (ανιχνευτής ηλεκτρικών - κεραία 10μ)
10. JW24F8-QCK (αισθητήρας καταγραφής δονήσεων)
11. LevelOne FCS-1060 (κάμερα δικτύου του σταθμού)
12. LevelOne DOH-1000 (θόλος προστασίας της κάμερας δικτύου)
13. Pentium-4, Intel-DG965WH, CPU-3.4GHz, RAM-2GB με Raid 1 και WinXP (καιρικό-PC)
14. TurboX UPS-1500SD (UPS με εξωτερικές μπαταρίες 100 Ah για περισσότερο από 10 ώρες αυτονομία)

Και το εξής λογισμικό:
  1. Weather Display (πρόγραμμα μετεωρολογικού σταθμού)
  2. Weather Display Live(εφαρμογή ίντερνετ μετεωρολογικού σταθμού)
  3. Weatherlink (πρόγραμμα μετεωρολογικού σταθμού)
  4. Virtual VP (εφαρμογή εικονικής πρόσβασης σε ενιαία κονσόλα Vantage Pro)
  5. NexStorm with CV map (πρόγραμμα ανίχνευσης και ανάλυσης ηλεκτρικών)
  6. StormVue (εφαρμογή ίντερνετ ανίχνευσης ηλεκτρικών)
  7. WxSim (πρόγραμμα πρόγνωσης καιρού)
  8. WxSimate (πρόγραμμα συλλογής καιρικών στοιχείων)
  9. SeqDownload (εφαρμογή αυτόματου downloading για τη κάμερα δικτύου)
10. System Scheduler (εφαρμογή αυτόματου τρεξίματος προγραμμάτων)
11. BOINC Manager (πρόγραμμα για το σχέδιο καταγραφής σεισμών του QCN)
12. UPSilon 2000 (πρόγραμμα παρακολούθησης UPS)

spacer

Σας Ευχαριστώ !!!

Το στήσιμο του Vouhead Weather είναι βασισμένο, όπως πολλά άλλα καιρικά σάιτ, στον σχεδιασμό του Τομ του CarterLake.org με μετατροπή σε γλώσσα PHP από τον Κεν του Saratoga-Weather.org Ο Κεν είναι δημιουργός PHP σκριπτ φαινόμενο. Οποιος στήνει ένα καιρικό σάιτ, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί τη σελίδα του.
Πολλά Ευχαριστώ και στους δύο.

Πολλά Ευχαριστώ στον Κέβιν Ρηντ του TNET Weather. Ηταν ο πρώτος που εφάρμοσε αυτό το στήσιμο και έκανε πολλά που αφορούν την αίσθηση και την εμφάνιση των γραφικών μας. Ο Κέβιν άρχισε επίσης αυτήν την τρελή έκρηξη που σχετίζεται με τον προγραμματισμό καιρικών σχετικά σελίδων σε PHP.

Πολλά Ευχαριστώ στον Μάικ Χάλλις του Long Beach WA για την γεννήτρια ανεμοδεικτών, του εναλλάκτη θεμάτων και την μορφοποίηση των CSS σε αυτό το στήσιμο. Επίσης ο Μάικ έφτιαξε πολλά άλλα σκριπτ όπως το (Ποιός είναι Online), το (Επικοινωνήστε μαζί μας), το (Διαστημικός Καιρός) και το wxhistory.

Πολλά Ευχαριστώ στον Μπράιαν Χάμιλτον, δημιουργό του Weather Display, τον Τζούλιαν δημιουργό του Weather Display Live και στον Τομ Ερενσπέργκερ, δημιουργό του WxSim και WxSimate, για την άριστη υποστήριξη τους στο Weather Watch φόρουμ.

Πολλά Ευχαριστώ στον Κρις, διαχειριστή του Weather Watch φόρουμ.

Πολλά Ευχαριστώ στον Τζιμ Μακμάρρυ του jcweather.us για τα σκριπτ YoWindow-xml, nslmap, WU-History, το πρόγραμμα NSLog και για το σκριπτ απεικόνισης σε κινητά,
στον Ράινερ Φίνκελντεχ του www.bashewa.com για το σκριπτ βάσης-νεφών,
στον Λούις Τζιλ του meteo.aerolugo.com για τα σκριπτ Θερμοκρασιόγραμμα & Κλιματόγραμμα,
στον Στιούαρτ Ρότζερς του stella-maris.org.uk για τα WXgraphs σκριπτ,
στον Τίμοθυ Χάνκο του thanko.info για το στήσιμο των WXgraphs,
στον curly του weather.ricksturf.com για το σκριπτ των ρεκόρ,
στον Ρόμπ Μπράιντεν του wellingtonweatheruk.com για το σκριπτ ωριαίας πρόγνωσης του WxSim,
στον sloweather του wx.sloweather.com για το σκριπτ δείκτη κινδύνου φωτιάς,
στον Χένκα του nordicweather.net για το σκριπτ πρόγνωσης του Yr.No, το wxsim3in1 για τη τοπική πρόγνωση και το NSDisplay για την απεικόνιση αστραπών,
στον Πάβελ Ρέπκιν του yowindow.com για την εφαρμογή του yowindow,
στον Ραντομίρ Λούτσα του pocasi.hovnet.cz για τα διαγράμματα WU-Graphs
στον Σιέτσε Βίσερ του sietse.nl για την εφαρμογή iwdl
και σε όλους τους ερασιτέχνες μετεωρολόγους σε όλο τον κόσμο που αλληλοβοηθούνται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πολλά Ευχαριστώ στον Θάνο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τη βασική μετάφραση στα Ελληνικά και τη βοήθεια του σε πολλά τεχνικά θέματα
και στον Θωμά Γεωργίου του metar.gr για τη βοήθεια του με την εφαρμογή SeqDownload και τον έλεγχο της κάμερας δικτύου. Επίσης για την επεξεργασμένη δορυφορική είκόνα του Sat24, η οποία στεγάστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα εδώ.

Τέλος μα όχι τελευταίο, Πολλά Ευχαριστώ σε όλους εσάς που παρακολουθείτε το Vouhead Weather και επικοινωνείτε μαζί μου για πληροφορίες ή υποδείξεις!
Εσείς μου δίνετε την δύναμη να συνεχίσω, να προσπαθώ να κρατώ ενδιαφέρων αυτό το καιρικό σάιτ και να το κάνω καλύτερο!

spacer

Κατάσταση του Vouhead Weather

Στο πίνακα της αρχικής σελίδας, η κατάσταση του σταθμού παρουσιάζεται
εν συντομία ως η υγεία του Βουκεφάλα σε 10 στάδια. Ανωθεν της εικόνας
είναι ο χρόνος ελέγχου και η βαθμολόγηση από το 1 έως το 10
στα 10 (π.χ. 7-10). Το (10-10) είναι το καλύτερο.

0 έως 20 δευτερόλεπτα

Σε καλή υγεία !
20 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό

Είναι αδιάθετος !!
1 λεπτό έως 5 λεπτά

Έχει σοβαρό κρύωμα !!!

Αν το πρόβλημα επιμένει και μετά τα 5 λεπτά, στο 10ο στάδιο, υπάρχει η
τελευταία ειδοποίηση με εικόνα που αναβοσβήνει και ηχητικό μήνυμα που
σας ενημερώνει να έρθετε σε αυτή τη σελίδα (Vouhead Weather Status)
όπου θα δείτε αν το πρόβλημα επηρεάζει την σωστή ενημέρωσή σας.
Υπάρχει πιθανότητα η κατάσταση κάποιων στοιχείων να είναι στο
κόκκινο σε αυτή τη σελίδα, αλλά η σύντομη παρουσίαση να δείχνει ΟΚ.
Αυτό γιατί τα χρονικά όρια σε αυτή τη σελίδα είναι τα αυστηρά
αναμενόμενα από τις ρυθμίσεις και όχι τα όρια καλής λειτουργίας.

Μετά τα 5 λεπτά

Επιδεινώνεται !!!!
Το ηχητικό μήνυμα

Ακούστε το μήνυμα
Σε παύση

Ναι, κοιμάται !!!!!

Επίσης, στα δεξιά της εικόνας, υπάρχει ένα κουμπί που ελέγχει την
παύση και έναρξη της σύντομης παρουσίασης. Χρήσιμο όταν ο
Βουκεφάλας γίνει ενοχλητικός με το σοβαρό κρύωμα του και
αρχίζει να φτερνίζεται και να βήχει!

Κατάσταση μπαταρίας σταθμών:
Τάση μπαταρίας κονσόλας:
Τωρινή λήψη:
Ληφθέντα στοιχεία:
Ληφθέντα πακέτα συνολικά:
Χαμένα πακέτα συνολικά:
Αριθμός επανασυγχρονισμών*:
Πακέτα στη σειρά, που ελήφθησαν:
Αριθμός σφαλμάτων CRC**:

 Σταθμός 2 Χαμηλή τάση!
 3.6 βόλτ
 Οκ! 100%
325884
2984
6
0
1058
43

*Συμβαίνει στα 20 συνεχόμενα εσφαλμένα πακέτα  **Αναφέρεται σε απορριφθέντα πακέτα

Αριθμός έκδοσης του Weather Display:
Αριθμός ενημέρωσης του Weather Display:
Ημερομηνία έναρξης του Weather Display:
Ωρα έναρξης του Weather Display:

10.37S
90
4-14-2024
2:21:14 ΜΜ

Στοιχείο

Κατάσταση

Ηλικία

Όριο

Ενημερώθηκε

Weather Display -------- Realtime0:00:04

(0:00:15)

23/04 - 08:16

Weather Display -------------- FTP0:00:55

(0:05:15)

23/04 - 08:15

Weather Display -- Weather Data0:01:06

(0:05:15)

23/04 - 08:15

WXSIM ------------------- Forecast5:16:06

(6:30:15)

23/04 - 03:00

WXSIM ----------- Retrieved Data4:45:49

(6:00:15)

23/04 - 03:30

WXSIM ------------- Detailed Data4:45:50

(6:00:15)

23/04 - 03:30

Nexstorm ---------- Lightning Map0:00:29

(0:01:15)

23/04 - 08:15

NSLog --------------- Realtime File0:00:03

(0:00:15)

23/04 - 08:16

NSLog ----------------- Strikes File0:02:08

(0:01:15)

23/04 - 08:13

NSLog ------------------ Graph File0:00:50

(0:01:15)

23/04 - 08:15

NSLog ----------------- Storms File0:01:57

(0:01:15)

23/04 - 08:14

UPSilon ------------------ Data File10528:49:26

(0:15:15)

09/02 - 14:26

UPSilon ----------------- Event File10528:49:24

(0:15:15)

09/02 - 14:26

QCNLive --------------- 10 min File0:03:49

(0:10:15)

23/04 - 08:12

QCNLive ------------------ 1 hr File0:03:39

(0:10:15)

23/04 - 08:12

IP Cam ------ 15 min Image File*0:00:09

(0:02:15)

23/04 - 08:15

IP Cam ----------- 1 hr Image File0:00:58

(0:01:15)

23/04 - 08:15

IP Cam --------- 1 day Image File0:00:57

(0:05:15)

23/04 - 08:15

Mobile -------------------- Data File0:00:56

(0:05:15)

23/04 - 08:15

Records ------------------ Data File8:18:58

(24:00:15)

22/04 - 23:57

*Κατά τη δημιουργία της Χρονοεγγραφής, το Όριο ανεβαίνει από το (0:00:15) στο (0:02:15)

Το καιρικό-PC ξεκίνησε πριν:
Ελεύθερη μνήμη στο καιρικό-PC:

8 μέρες και 17 ώρες
5.52GB

Κατάσταση UPS:
Τάση Εισόδου UPS:
Συχνότητα UPS:
Τάση Εξόδου UPS:
Φόρτιση Μπαταρίας UPS:
Φορτίο UPS:
Καταγραφή Κατάστασης UPS στις:

  Φόρτιση Μπαταρίας
234.0 βόλτ
50.0 Hz
234.0 βόλτ
10 %
0.0 %
23:12:15

15 Τελευταία Συμβάντα του UPS
Αρ. Ημερομηνία Ώρα Συμβάν
120-02- 201909:53:11 ΠΜΑποκατάσταση Ρεύματος AC
220-02- 201909:50:10 ΠΜΔιακοπή Ρεύματος AC
316-02- 201908:03:12 ΜΜΑποκατάσταση Ρεύματος AC
416-02- 201907:58:31 ΜΜΔιακοπή Ρεύματος AC
Κατάσταση Τελευταίας Ωρας του UPS
Ώρα Τάση Εισόδου Συχνότητα Τάση Εξόδου Φόρτιση Μπατ. Φορτίο
23:12:15234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %10 %
23:11:45234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:11:15237.0 volt50.0 Hz237.0 volt0.0 %100 %
23:10:45231.0 volt49.8 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:10:15229.0 volt49.8 Hz229.0 volt0.0 %100 %
23:09:45231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:09:15234.0 volt49.8 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:08:45234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:08:15234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:07:45231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:07:15226.0 volt49.8 Hz226.0 volt0.0 %100 %
23:06:45234.0 volt49.8 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:06:15231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:05:45231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:05:15234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:04:45231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:04:15231.0 volt49.8 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:03:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:03:14231.0 volt49.8 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:02:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:02:14234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:01:44234.0 volt49.8 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:01:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
23:00:44231.0 volt49.8 Hz231.0 volt0.0 %100 %
23:00:14237.0 volt50.0 Hz237.0 volt0.0 %100 %
22:59:44231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:59:14229.0 volt50.0 Hz229.0 volt0.0 %100 %
22:58:44231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:58:14234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:57:44231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:57:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:56:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:56:14229.0 volt50.2 Hz229.0 volt0.0 %100 %
22:55:44231.0 volt50.2 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:55:14231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:54:44234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:54:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:53:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:53:14231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:52:44237.0 volt50.0 Hz237.0 volt0.0 %100 %
22:52:14234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:51:44234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:51:14229.0 volt50.0 Hz229.0 volt0.0 %100 %
22:50:44231.0 volt50.0 Hz231.0 volt0.0 %100 %
22:50:14240.0 volt50.0 Hz240.0 volt0.0 %100 %
22:49:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:49:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:48:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:48:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:47:44237.0 volt50.0 Hz237.0 volt0.0 %100 %
22:47:14234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:46:44234.0 volt50.2 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:46:14237.0 volt50.0 Hz237.0 volt0.0 %100 %
22:45:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:45:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:44:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:44:14234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
22:43:44234.0 volt50.0 Hz234.0 volt0.0 %100 %
            
   Μην χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία για αποφάσεις που αφορούν ζωές και πάσης φύσεως ιδιοκτησίες  
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (BOLTEK) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (LR) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης Βίντεο για το Καστελλόριζο(Μεγίστη) από τα αρχεία της ΕΡΤ Ιστοσελίδα Δήμου Μεγίστης Δείτε το μεγαλύτερο